Αυτοματισμός βιομηχανικών και εμπορικών λεβήτων / καυστήρων

Mini8-box-animation-24-06-2015Mk7-box-animation-24-06-2015-3

Απόλυτος έλεγχος σε όλα τα σημεία του συστήματος θέρμανσης για ασφάλεια και απόδοση στο μέγιστο.
Όλη η πληροφορία για την λειτουργία του συστήματος άμεσα και κατανοητά στις άκρες των δακτύλων σας μέσω ενώς εύχρηστου touch panel

 

 

Μέγιστη απόδοση και μειωμένες εκπομπές μέσω βελτιωμένου ελέγχου

Το σύστημα ελέγχου καυστήρα της Autoflame επιτρέπει σημαντική οικονομία σε καύσιμα και τους ρύπους πέρα απο τα συνηθισμένα συστήματα ελέγχου. Μια τυπική εξοικονόμηση καυσίμου είναι της τάξης του 8-12% σε αντικατάσταση υπαρχόντων συστημάτων ελέγχου, ενώ μερικοί χρήστες αναφέρουν ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

Ακριβείς έλεγχος καυσίμου και αέρα

Χρησιμοποιώντας υψηλής ακρίβειας απευθείας σύζευξης  σερβοκινητήρες, το σύστημα της Autoflame ΜΜ επιτρέπει τη ρύθμιση των βαλβίδων καυσίμου και τάμπερ αέρα με ακριβείς έλεγχο με 0.1o ακρίβεια, εξασφαλίζοντας την απόδοση της καύσης, βελτιστοποιημένη σε όλο το εύρος τιμών. Μειωμένη κατανάλωση ρεύματος και περαιτέρω βελτιώσεις στον έλεγχο της καύσης μπορούν να επιτευχθούν με τη χρήση των μηχανισμών μεταβλητής συχνότητας, ελεγχόμενο μέσω των σχετικών διαύλων του ελεγκτή ΜΜ.

Αξιόπιστη κάλυψη της ζήτησης

Εφαρμόζοντας  έναν εξελιγμένο αλγόριθμο PID, μεταβάλετε το εύρος λειτουργίας του καυστήρα για να καλύπτει τις απαιτήσεις της παραγωγής. Ανεξάρτητα από την ζήτηση του φορτίου το σύστημα μπορεί να ρυθμιστεί για να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Διατήρηση βελτιστοποιημένης απόδοσης καύσης,  με την ρύθμιση τριών παραμέτρων

Όταν συνδυάζονται με μονάδα ανάλυσης καυσαερίων, όλα τα συστήματα ελέγχου καύσης της Autoflame θα ρυθμίσουν τον αέρα καύσης με χρήση τριών παραμέτρων. Το σύστημα μπορεί να ελέγξει τον αέρα καύσης  με μικρορύθμιση στο τάμπερ αέρα ή με μεταβολή της ταχύτητας του βεντιλατέρ, ρυθμίζοντας της ροή του αέρα για να αντισταθμίσει την μείωση της απόδοσης που μπορεί να προκαλούνται απο μεταβολές της βαρομετρικής πίεσης, στην πίεση των καυσαερίων κλπ.

Απλό και έξυπνο περιβάλλον εργασίας

Σχεδιασμένο με τον τελικό χρήστη κατα νού τα συστήματα της Autoflame είναι απλά και  εύκολα στην χρήση. Όλοι οι ΜΜ ελεγκτές διαθέτουνένα απλό και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας σε μια καθαρή αυτοφωτιζόμενη οθόνη LCD και μπορούν να γίνει συνδεθούν και να ελεγχθούν απο ένα σύστημα διαχείριση κτιρίου (BMI).

Ανεβάζοντας τον πήχη για την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία

Ενσωματώνοντας μια σειρά από καινοτόμα και αυστηρά χαρακτηριστικά ασφαλείας, τα συστήματα Autoflame MM διασφαλίζουν την ασφαλής και αξιόπιστη λειτουργία της εγκατάστασης του λέβητά σας. Συνεργαζόμαστε στενά με τους αρμόδιους φορείς ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα συστήματά μας, όχι μόνο συμμορφώνονται , αλλά και υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των σχετικών εγκρίσεων στην βιομηχανία.

Δωρεάν έλεγχος της αποτελεσματικότητας της καύσης

Για να αποκτήσετε μια δωρεάν πρόβλεψη της εξοικονόμησης που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την αναβάθμιση με το Autoflame control και για να συζητήσουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια την αίτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας..