Εσωτερική Επένδυση Σπασμένων / Φθαρμένων Σωλήνων Χωρίς Σκάψιμο, Χωρίς Μερεμέτια

  • Οικονομία
  • Εξοικονόμηση χρόνου
  • Εύκολα
  • Εγγυημένο αποτέλεσμα

Καινοτόμα Τεχνολογία Εσωτερικής Επισκευής Spray Epoxy Coating 

Εξοπλισμός σύγχρονης τεχνολογίας και εξειδικευμένα υλικά χρησιμοποιούνται από τεχνικούς για την επισκευή σπασμένων σωλήνων αποχέτευσης & υδρορροών.

Το αποτέλεσμα είναι μία νέα, εξαιρετικά στερεή και συμπαγής σωλήνα, η οποία, είναι ανθεκτική στη διάβρωση, στη θερμοκρασία, τη σκουριά και τις ρωγμές.

Εσωτερικός έλεγχος με κάμερα

Πριν τη διαδικασία της εσωτερικής επένδυσης FixFLOW πραγματοποιείται εσωτερικός έλεγχος του δικτύου σωληνώσεων με ρομποτική κάμερα. Μέσω της διαδικασίας μας δίνεται η δυνατότητα να εντοπίσουμε με ακρίβεια ρωγμές και σπασίματα στις σωληνώσεις.

Ο έλεγχος με κάμερα επαναλαμβάνεται και μετά την εσωτερική επένδυση και αντίγραφο των καταγραφών παραδίδεται και στον πελάτη.

Εξοικονόμηση χρόνου

Με τη μοναδική τεχνική της εσωτερικής επένδυσης, μπορούμε να επιδιορθώσουμε σωληνώσεις χωρίς σκάψιμο σε μόλις λίγες ώρες. Δίνοντας νέα αντοχή στους σωλήνες σε περιπτώσεις που με παραδοσιακά μέσα θα έπαιρνε εβδομάδες.

Δυνατότητα Τοπικής Επισκευής διαρροής με τη μέθοδο Spray Epoxy.

Χωρίς μερεμέτια & ταλαιπωρία

Χωρίς σκάψιμο, χωρίς σπάσιματα σε πλακάκια – τοίχους – πατώματα, χωρίς σκόνη, χωρίς πολύ θόρυβο από τα σκαπτικά, κομπρεσέρ, χωρίς μερεμέτια και φυσικά χωρίς την ταλαιπωρία της μη χρήσης των αποχετεύσεων (τουαλέτα, μπάνιο, νιπτήρα), που πολλές φορές θα ανάγκαζε τους κάτοικους να μετακομίσουν μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες. Όλη αυτή η ταλαιπωρία μπορεί να αποφευχθεί με τις τεχνολογίες αποκατάστασης σωλήνων χωρίς σκάψιμο.

Οικονομία

Το κόστος της εργασίας μειώνεται καθώς απαιτούνται λιγότερα συνεργεία, λιγότερες ώρες εργασίας, όπως και υλικά για την ολοκλήρωση της επισκευής χωρίς σκάψιμο. Μικρότερο κόστος αποκατάστασης σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους (π.χ. αποκατάσταση πατωμάτων). Επιπλέoν το κόστος είναι ελεγχόμενο, αφού σε σύγκριση με άλλες μεθόδους, είναι μειωμένες οι πιθανότητες για απρόβλεπτα προβλήματα τα οποία θα οδηγούσαν σε μη αναμενόμενα έξοδα.

Τεχνολογία Εσωτερικής Στεγανοποίησης Σωληνώσεων Spraypoxy

Στεγανοποίηση Φρεατίου

Βίντεο Αντοχής Υλικού