Επισκευή σωληνώσεων χωρίς σκάψιμο.
επισκευή σωληνώσεων χωρίς σκάψιμο
Η Gazpro διαθέτει και στην Ελλάδα την επαναστατική τεχνολογία NuFlow.
Η τεχνολογία της επιτόπου αποκατάστασης σωληνώσεων NuFlow επιτρέπει την επισκευή σωληνώσεων χωρίς σκάψιμο με επέμβαση μόνο από το εσωτερικό του σωλήνα.  Η μέθοδος Nuflow μας επιτρέπει την επισκευή ακόμη και κομμένων σωληνώσεων και συνδυασμούς ευθειών , καμπύλων και ταυ ανεξαρτήτως υλικού για διατομές από Φ60 έως Φ200 αλλά και για ορθογωνικές ή τετράγωνες διατομές. Η εργασία περιλαμβάνει αρχικά τον έλεγχο του εσωτερικού του σωλήνα με κάμερα, τον καθαρισμό του σωλήνα και του εσωτερικού τοιχώματός του με ειδικά εργαλεία και στην συνέχεια το πέρασμα μιας μεμβράνης , εμποτισμένης με εποξειδική ρητίνη  που αποκαθιστά το τοίχωμα του σωλήνα σχηματίζοντας ουσιαστικά έναν νέο σωλήνα εσωτερικά στον υφιστάμενο. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και εγγυημένο!
Με την Νuflow μπορείτε να είστε ήσυχοι, καθώς διαθέτη διεθνή πιστοποιητικά καταλληλότητας και τυποποίησης του υλικού καθώς και  10ετής εγγύηση.
Την μέθοδος Nuflow εμπιστεύονται  πολλές εταιρίες διεθνώς για την αποκατάσταση προβλημάτων στις εγκαταστάσεις τους, όπως οι ΒΟEING, NASA,Coca-Cola και άλλες, ενώ και στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη δεκάδες εγκαταστάσεις .
Η μέθοδος NuFlow μπορεί να έχει εφαρμογή σε φρεάτια, υδρορροές, δίκτυα αποχέτευσης, στήλες εξαερισμού, βιομηχανικές εφαρμογές πίεσης, αλλά και πισίνες αποκαθιστώντας άμεσα τις προβληματικές σωληνώσεις χωρίς φασαρία, σκαψίματα και καθυστέρηση.  Η μέθοδος επιτόπου αποκατάστασης σωληνώσεων Nuflow αποτελεί την ιδανική λύση για κλεισμένες σε μπετό σωληνώσεις, σε θεμέλια και κολώνες κτιρίων όπου η επισκευή τους μπορεί να είναι πρακτικά αδύνατη ή με συνέπειες στον σκελετό του κτιρίου.
Μάθετε περισσότερα για την μέθοδος Nuflow στο www.nuflowtech.gr ή στο 2109881616