Μελέτη εγκατάσταση θέρμανσης

engineer

Η GAZ PRO αναλαμβάνει την ενεργειακή μελέτη του χώρου σας και σας προτείνει την λύση που θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας. Μπορούμε να προτείνουμε θέρμανση με απλά θερμαντικά σώματα, με συστήματα fan-coil, με αυτόνομα αερόθερμα φυσικού αερίου ή με ενδοδαπέδια θέρμανση. Η εταιρία μας παρακολουθεί κάθε νέα εξέλιξη στον χώρο της ενέργειας, είναι πρωτοπόρα στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας (συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας, τεχνολογίες εκμετάλλευσης ηλιακής ενέργειας, γεωθερμία, αντλίες θερμότητας) και προτείνει λύσεις για κάθε σας ανάγκη με κόστος προσαρμοσμένο στα δικά σας μέτρα.

Μελέτη κατανομής δαπανών

calculate-cost-min

Αναλαμβάνουμε μελέτες κατανομής δαπανών σε πολυκατοικίες με αυτονομία θέρμανσης. Η αποκοπή διαμερισμάτων, η σύνδεση νέων διαμερισμάτων ή και η αντικατάσταση σωμάτων με μεγαλύτερα ή μικρότερα μπορούν να επηρεάσουν αναλόγως την δαπάνη θέρμανση και την κατανομή της. Αναλαμβάνουμε την μελέτη κατανομής δαπανών, την έκδοση κοινοχρήστων σε συστήματά θερμιδομέτρησης καθώς και την μείωση των δαπανών θέρμανσης με αυτοματισμούς με συστήματα αντιστάθμισης.

 

Ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων

i_energyaudit

Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών συνεργατών της GAZPRO διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στις ενεργειακές επιθεωρήσεις, αναλαμβάνει υπεύθυνα όλες τις διαδικασίες πραγματοποίησης ενεργειακής επιθεώρησης του κτιρίου σας και της έκδοσης πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου, σύμφωνα με το Νόμο 3661/2008 και Π.Δ. 100/2010 (Φ.Ε.Κ. 177/Α/6.10.2010)
του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.).

Η μελέτη αυτή αποσκοπεί στη διασφάλιση της λειτουργίας του κτιρίου με χαμηλή ενεργειακή δαπάνη για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού, ζεστού νερού χρήσης  και φωτισμού με την ταυτόχρονη διασφάλιση συνθηκών άνεσης στους εσωτερικούς χώρους των κτιρίων.

Η GAZPRO Hellas σας προτείνει τις ενδεδειγμένες λύσεις για την μείωση της ενεργειακής σπατάλης συγκεκριμένα για το κτίριό σας. Αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου όλες τις απαραίτητες επεμβάσεις αύξησης της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου σας τόσο στο κέλυφος (πλαίσια, μονώσεις) όσο και στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του ενεργειακά αποδοτικού σχεδιασμού του κελύφους, τη χρήση ενεργειακά αποδοτικών δομικών υλικών και ηλεκτρομηχανολογικών (Η/Μ) εγκαταστάσεων, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), συμπαραγωγής θερμότητας και ηλεκτρισμού (ΣΗΘ).

Η Gazpro αναλαμβάνει την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού μέσω συνεργαζόμενων μηχανικών καθώς και ενεργειακές παρεμβάσεις όπως ενδεικτικά:

  • Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης δωρεάν όλο τον χρόνο απο τον ήλιο
  • Εγκατάσταση συστημάτων ηλιοθερμίας για την υποβοήθηση της θέρμανσης με επιλεκτικούς συλλέκτες πάνελ ή σωλήνων κενού.
  • Αυτονομία θέρμανσης με θερμιδομέτρηση
  • Μετατροπή κεντρικής θέρμανσης σε φυσικό αέριο ή αυτόνομη με επίτοιχους λέβητες συμπύκνωσης
  • Αναβάθμιση λεβητοστασίου με μόνωση του δικτύου διανομής, αντικατάσταση κυκλοφορητών με inverter, εγκατάσταση αντιστάθμισης, βελτίωση ελκυσμού καμινάδας
  • Εγκατάσταση ψηφιακών θερμοστατών χώρου για μεγαλύτερη ακρίβεια, με χρονοπρογραμματισμό και αλγόριθμους εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Αντικατάσταση λαμπτήρων και φωτιστικών σωμάτων με νέους τεχνολογίας LED