Nuflow οι ειδικοί στην  επισκευή σωλήνων δίχως σκάψιμο και γκρέμισμα. Διαθέτουμε μια απλή, πρακτική, γρήγορη και  οικονομική λύση για  επισκευές διαφόρων τύπων σωληνώσεων όπως πόσιμου νερού, αποχέτευσης, φυσικού αερίου, ψύξης και κλιματισμού, πυρόσβεσης  και σε πολλές άλλες εφαρμογές, όπως ενδεικτικά σε οικιακές, βιομηχανικές και ναυτιλιακές εγκαταστάσεις.

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες όπως  έρευνα σε  σωλήνα με κάμερα , καθαρισμός σωληνώσεων με  υψηλή πίεση καθώς και ειδικά πιστοποιημένα υλικά,  εποξειδικές (epoxy)  ρητίνες, ποτέ δεν θα έχετε να ανησυχείτε για σπασμένους, ραγισμένους, σκουριασμένους ή φραγμένους σωλήνες και πάλι. Εμείς στην  Nuflow μπορεί να επισκευάσουμε οποιοδήποτε τύπο τυποποιημένο σωλήνα σε διαμέτρους από 65 έως 1000mm (Προϊόντα Blueline ) ή 12 έως 300mm (Προϊόντα Redline) με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Αναλαμβάνουμε επίσης κατόπιν συνεννόησης και μεγαλύτερα μεγέθη σωλήνων.

Αν έχετε σωλήνες πόσιμου νερού, αποχέτευσης ,φυσικού αερίου  ή άλλου είδους , κάτω από μια στερεή επιφάνεια, αυτό δεν παρουσιάζει πρόβλημα για εμάς στη Nuflow. Με τις δύο διαθέσιμες επαναστατικές τεχνολογίες μας τα Προϊόντα Blueline  και τα Προϊόντα Redline μπορούμε να καλύψουμε απόλυτα  με εύκολο, γρήγορο , οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο την κάθε σας ανάγκη.

nf_banner_certs

Blueline – Αποκατάσταση αποχετεύσεων

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως έρευνα μέσα στο σωλήνα με την βοήθεια  “Έγχρωμης κάμερας CCTV σωλήνα”, καθαρισμός με υψηλή πίεση, εποξειδικές ρητίνες, μπορούμε να βρούμε και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στα συστήματα αποχέτευσης. Η διαδικασία αποκατάστασης  σωληνώσεων με την επί τόπου  επισκευή ακόμα και κομμένου σωλήνα, δίχως σκάψιμο και  γκρεμίσματα, είναι ένα από τα πιο ευέλικτα συστήματα επισκευής στον κόσμο. Μπορούμε να  επισκευάσουμε κάθε είδους σωλήνων με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση, συμπεριλαμβανομένων των PVC, πήλινων, αμιάντων, γαλβανισμένων χάλυβδινων, χυτοσιδηρών, χάλκινων, fiberglass και από σκυρόδεμα και HDPE.

Μπορούμε να επισκευάσουμε σωλήνες με  διαμέτρους από 40 mm έως 1.000 mm , καθώς και μεγαλύτερους,  με την επαναστατική, γρήγορη , οικονομική και αποτελεσματική  μέθοδο Nuflow. Αν έχετε σωλήνες αποχέτευσης,υδρορροών, εμπορικών αποβλήτων ή αγωγών πόσιμου νερού κάτω από  μπετόν, δρόμους, ή πατώματα εργοστάσιων, αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμάς. Σχεδόν κάθε σωλήνας οποιουδήποτε σχήματος μπορεί να αποκατασταθεί  από εμάς στην Nuflow, συμπεριλαμβανομένων κάθετων ή οριζόντιων, τετραγωνικών, ορθογωνικών ή στρογγυλών διατομών σωλήνα, γωνίες  90 μοιρών, διακλαδώσεις  κ.α. Μπορούμε να αποκαταστήσουμε κάθε είδους  σωλήνα,  με όποιο συνδυασμό  διάμετρου ή μήκους. Η διαδικασία Nuflow της επί τόπου αποκατάστασης, είναι το πιο ευέλικτο σύστημα επιδιόρθωσης παγκοσμίως.

 nf_blueline_2

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εφαρμόζεται στα ακόλουθα συστήματα σωληνώσεων, σε οποιαδήποτε υποδομή, σε κάθε τομέα της αγοράς:

 • Δίκτυο ύδρευσης
 • Δίκτυο διανομής νερού
 • Φρεάτια
 • Υδρορροές
 • Δίκτυο αποχέτευσης
 • Στήλες εξαερισμού
 • Βιομηχανικές εφαρμογές πίεσης
 • Πισίνες

Πώς λειτουργεί το σύστημα Nuflow;

 • Πριν κάθε  εργασία , η αποχέτευση  πρώτα  ελέγχεται και ερευνάται.  Χρησιμοποιούμε μια ειδική κάμερα σωλήνα για να προσδιορίσουμε και να εντοπίσουμε  την αιτία του προβλήματος. Η σωλήνωση στη συνέχεια καθαρίζεται χρησιμοποιώντας υψηλής πίεσης νερό. Όταν η απόφραξη υποχωρήσει ο σωλήνας είναι έτοιμο για την εσωτερική επίστρωση με εποξειδικό υλικό.
 • Η επένδυση μας είναι κατασκευασμένη από ειδικό συνθετικό ύφασμα που είναι εμποτισμένο με ειδικά σχεδιασμένη εποξειδική ρητίνη η οποία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στερεοποιείται σε ένα ενιαίο και πολύ ανθεκτικό υλικό, με το οποίο μπορούμε να  επισκευάσουμε ακόμα και σωληνώσεις από τις οποίες λείπουν κομμάτια. Έτσι, ακόμα και  σε χρονικό πλαίσιο μερικών ωρών και με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση και ταλαιπωρία, μπορούμε να αποκαταστήσουμε βλάβες για τις οποίες μπορεί να χρειαζόταν μέρες , ίσως και εβδομάδες για να αποκατασταθούν με τον παραδοσιακό τρόπο.
 • Η κάθε επένδυση της σειράς Blueline , κατασκευάζεται ειδικά για το μέγεθος και την διάμετρο της σωλήνωσης σας. Έπειτα εισάγεται στη σωλήνωση και τοποθετείται με την βοήθεια της κάμερας του σωλήνα, φουσκώνεται με ένα ειδικό εργαλείο , αναγκάζοντας έτσι την επένδυση να λάβει το σχήμα του σωλήνα και να επικαλύψει όποια κενά , ρωγμές ή όποια άλλα προβληματικά σημεία του σωλήνα . Μετά από κάποιο διάστημα το οποίο χρειάζεται για να στερεοποιηθεί η ρητίνη, το ειδικό μηχάνημα που ανάγκασε την επένδυση να πάρει το σχήμα της σωλήνας αφαιρείται,ολοκληρώνοντας έτσι την όλη διαδικασία και καταστεί την σωλήνωση άμεσα έτοιμη για χρήση.

Πιστοποιήσεις

IAPMO – International Association of Plumbing and Mechanical Officials
ASTM – American Society for Testing and Materials
NSF International-The Public Health and Safety Company.
Nu Flow #2000 Pipe Lining.
IAPMO Certified Marking License
ICC-ES PMG-1020 Certified Listing

Επιδιόρθωση σωληνώσεων

newflow2

 Εποξική εσωτερική επένδυση:
nuflow-before-and-after1nuflow-before-and-after2

Structural Liner Repair Demonstration
Nu Flow Epoxy Coating

Κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων

Υδραυλικός, υδραυλική εγκατάσταση - εργασίες - επισκευές ολο το 24ωρο - Παλαιό Φάληρο

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, επισκευή, ανακαίνιση του υδραυλικού σας δικτύου. Δίκτυο ύδρευσης, δίκτυο θέρμανσης ή αποχέτευση με τις ποιο σύγχρονες προδιαγραφές για ασφαλής και ξένοιαστη εγκατάσταση.

Επισκευή – ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων – αποχετεύσεις

H Gazpro πρωτοπορεί, με τεχνολογίες αιχμής αποκαθιστά υδραυλικά δίκτυα σε ύδρευση, αποχέτευση επαναφέροντας τα στην αρχική τους κατάσταση. Ο χημικός καθαρισμός εκτός απο δίκτυα μπορεί να επαναφέρει πλακοειδής εναλλάκτες και οποιαδήποτε άλλη διάταξη λειτουργεί με ροή νερού. Με την τεχνολογία Nuflow RED αποκαθίστανται δίκτυα νερού σε μεγάλες εγκαταστάσεις μήκους μερικών χιλιομέτρων σε λίγες ημέρες. Ενώ με το Nuflow BLUE αποκαθιστούμε σπασμένες αποχετεύσεις σε μία ημέρα χωρίς σκάψιμο!

Οι μηχανικοί και οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την κατασκευή ή επισκευή υδραυλικών έργων σε βιομηχανικές και οικιακές εγκαταστάσεις, πάντα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και τεχνολογίες, αλλά και με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Καθαρισμός δικτύων
Χημικός καθαρισμός δικτύων – Kamco power flushing.

Αναλαμβάνουμε τον μηχανικό ή χημικό καθαρισμό (power – flushing) των δικτύων σας και την απομάκρυνση σκουριάς, αλάτων, βακτηρίων και λοιπών επικαθίσεων με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα.

Ο καθαρισμός του δικτύου στις εγκαταστάσεις ψύξης, θέρμανσης, παραγωγής ατμού εξασφαλίζει την λειτουργία της εγκατάστασης με υψηλό βαθμό απόδοσης. Αποτρέπει την εμφάνιση προβλημάτων που σχετίζονται με την ροή των δικτύων όπως διαρροές, σπασίματα και υπερθέρμανση βασικών στοιχείων για την λειτουργία της εγκατάστασης.
Ενδεικτικά στοιχεία μιας εγκατάστασης που μπορεί να επηρεάζονται απο άλατα και επικαθίσεις, είναι οι εναλλάκτες, οι σερπαντίνες εναλλαγής

θερμότητας, οι κυκλοφορητές καθώς και όλα τα μηχανικά μέρη όπως οι βάνες αλλά και τα φίλτρα μιας εγκατάστασης.

Ο καθαρισμός του δικτύου σας το προστατεύει απο τον χρόνο και την φθορά και σας εξασφαλίζει την οικονομική και απροβλημάτιστη λειτουργία του.

Στα παλαιά δίκτυα ύδρευσης ή εγκαταλειμμένες κατοικίες ο χημικός καθαρισμός είναι επιβεβλημένος για την εξασφάλιση της υγιεινής προμήθειας του νερού χρήσης, απαλλάσσοντας το δίκτυο απο βακτήρια, μικροσωματίδια, ρύπους και άλλους επιβλαβείς οργανισμούς που μπορεί να καταλήξουν στο ποτήρι σας.
Στα δίκτυα ατμού ακόμη κι αν γίνεται χημική κατεργασία του νερού, υπάρχουν πάντα συγκεντρώσεις απο άλατα όπως είναι ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρος, χαλκός, αλουμίνιο, πυρίτιο,αλλά και (σε μικρότερο βαθμό) λάσπη και λάδια. Ο χημικός καθαρισμός απομακρύνει τις επικαθίσεις αυτές απο τα τοιχώματα του δικτύου και τους εναλλάκτες και αποκαθιστά την απόδοση του λέβητα εξοικονομεί σημαντικά ποσά σε καύσιμο.