ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝHΜΑΤΩΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΜΕΣ ΤΟ ΚΙΝHΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜHΝYΜΑ.
Λειτουργούν αυτόνομα, ως κέντρα λήψης εντολών, διαχείρισης προγραμματισμένων εργασιών και συμβάντων, αλλά και σε συνεργασία με πίνακες συναγερμού – πυρανίχνευσης, καταγραφικών συστημάτων σε οικιακό αλλά και βιομηχανικό περιβάλλον…
Έλεγχος θέρμανσης…
Μία συνηθισμένη εφαρμογή είναι ο τηλεχειρισμός θέρμανσης. Μπορείτε να προετοιμάσετε το εξοχικό σας με ένα SMS ώστε να το βρείτε ζεστό. Επίσης προληπτικά να ανάψετε τη θέρμανση γιά λίγο όταν λείπετε ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις από την παγωνιά. To ΕNERGY MANAGER control μπορεί να σας προσφέρει σε συνδυασμό με την ασφάλεια του εξοχικού σας και μία βοήθεια στη συντήρησή του. Ιδανική λύση γιά απομακρυσμένες οικίες με παρατεταμένα διαστήματα απουσίας.
Όταν το σύστημα ασφαλείας σας συνδεθεί με το E.M. control θα μπορείτε να ειδοποιείστε για τυχόν συναγερμούς στο κινητό σας. Ιδανική λύση γιά εξοχικές κατοικίες σε ερημικές περιοχές.

ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ μέσω κινητού τηλεφώνου/ GSM Modem
ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΡΔΕΥΣΗ – ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΛΙΩΝ ΝΕΡΟΥ – ΛΥΜΑΤΩΝ- ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ – ΝΕΡΟΥ – ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΩΝ -ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ – ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ
Ανεξάρτητες εξόδους ΡΕΛΕ (με ή χωρίς χρονοκαθυστέρηση) για να ελέγχουν: Τα φώτα του σπιτιού – κήπου σε οικίες ή ξενοδοχεία Το καλοριφέρ, θερμοσίφωνα, θέρμανση της πισίνας Το πότισμα σε κήπους, θερμοκήπια, Αντλιοστάσια Πόρτες γκαράζ ή πόρτες κεντρικής εισόδου Λεβητοστάσια Αυτόματους πωλητές και πολλά άλλα Ψηφιακές εισόδους για τη σύνδεση συσκευών με εξόδους Ν.Ο – Ν.C όπως συναγερμούς, ανιχνευτές αερίου, κίνησης, πυρός, μαγνητικές επαφές κ.α. Θύρες διαύλου RS-232/RS485 για επικοινωνία με Η/Υ, PLC, access control κλπ.
εισάγετε την γνώμη σας
Λεπτομέρειες
νέο!