Αυτονομία θέρμανσης σε παλιές πολυκατοικίες με ασύρματη θερμιδομέτρηση.

Γρήγορα – Εύκολα – Οικονομικά

  • Δίκαιη κατανομή
  • Οικονομία στη θέρμανση
  • Μείωση της κατανάλωσης καυσίμου
  • Άνεση – Ρύθμιση θερμοκρασίας κάθε χώρου
  • Χωρίς υδραυλικές ή ηλεκτρικές παρεμβάσεις

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο 210 988 16 16  για μια δωρεάν προσφορά.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα : autonomia.energymanager.com.gr  

 

Σε κάθε θερμαντικό σώμα τοποθετείται θερμοστατικός διακόπτης  – κεφαλή και ασύρματος θερμιδομετρητής – κατανεμητής θέρμανσης.

autonomia-energymanager

Μέσω του θερμοστατικού διακόπτη, σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε θέρμανση όποτε θέλετε, και να ορίζετε μεεύκολο τρόπο, την επιθυμητή θερμοκρασία του κάθε χώρου. Ο θερμιδομετρητής υψηλής τεχνολογίας, καταγράφει την ενέργεια που καταναλώνεται σε κάθε θερμαντικό σώμα, προσφέροντας δίκαιη κατανομή των δαπανών θέρμανσης.

Οι μετρήσεις από κάθε θερμαντικό σώμα, μεταφέρονται ασύρματα και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα:energymanager.com.gr  

Ο κάθε ιδιοκτήτης διαμερίσματος, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης, είναι σε θέση να παρακολουθεί την κατανάλωση και να έχει έλεγχο της δαπάνης θέρμανσης που πραγματοποίησε. Μέσω του εύχρηστου διαχειριστικού περιβάλλοντος, μπορεί να βλέπει όλο το 24ωρο την σύγκριση της κατανάλωσής του, με προηγούμενες μετρήσεις, μήνες, έτη. Επιπλέον, του δίνεται η δυνατότητα να ορίσει τις προσωπικές ειδοποιήσεις του, έτσι ώστε όταν η κατανάλωση υπερβεί μια συγκεκριμένη τίμη που θα έχει ορίσει, να του αποστέλλεται ενημερωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

energymanager