Όλα γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα; Τότε απλοποιήστε τα. Καλύτερα αμέσως κατά τριπλό τρόπο.
Υπηρεσίες ενέργειας της GAZPRO:
Θέλετε να ανακουφιστείτε κατά την εκτέλεση όλων των εργατικών διαδικασιών, οι οποίες έχουν σχέση με την μέτρηση, τον υπολογισμό και το μάνατζμεντ της ενέργειας και του νερού; Γρήγορα και με νομική ασφάλεια; Τη λύση σάς την προσφέρει η πρωτοπορία τής GAZPRO στον τομέα υπηρεσιών ενέργειας και στην τεχνολογία. Με μικρότερες δαπάνες και έξοδα για εσάς, με ελαστικές υπηρεσίες αρχειοθέτησης και online και με πρωτοπόρα τηλεπικοινωνιακή τεχνολογία.

AYTONOMIA ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ , ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΩΣ & 30% OIKONOMIA ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΕΡΙΟΥ Η ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ENERGY METERS- HEAT MEETERS
Τέλειο σέρβις κατά την ανάγνωση και τον υπολογισμό σημαίνει για εσάς: Με τις υπηρεσίες ενέργειας της GAZPRO έχετε στη διάθεσή σας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και συσκευών, το οποίο σας προσφέρει υπεραξίες με οικονομικό κέρδος για εσάς.
Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά:

 • Δίκαιη και αλάνθαστη κατανομή εξόδων, λογαριασμοί, οι οποίοι εκδίδονται γρήγορα και με νομική σιγουριά,
 • Ευχαριστημένοι ένοικοι, οι οποίοι έχουν λιγότερα ερωτήματα για τους λογαριασμούς τους.
 • Έχετε το πλεονέκτημα ότι απλοποιούμε κατά το δυνατόν κάθε βήμα κατά την ανάγνωση της κατανάλωσης ενέργειας και την έκδοση λογαριασμών, και συγκεκριμένα με τις άνετες υπηρεσίες μας online.
  Είμαστε πρωτοπόροι στη μέτρηση μέσω τηλεπικοινωνιακού συστήματος.Το τηλεπικοινωνιακό σύστημα της GAZPRO σημαίνει για εσάς “τέλειο υπολογισμό της κατανάλωσης ενέργειας “:
  Γρήγορα. Απλά. Ευνοϊκά.
  Γιατί η “ανάγνωση” της κατανάλωσης ενέργειας γίνεται ανεξάρτητα, αν οι ένοικοι βρίσκονται στο σπίτι τους, χωρίς καταλογισμούς εξόδων κατά προσέγγιση, χωρίς συμπληρωματικές επισκέψεις και εκ των υστέρων χρονοβόρα ερωτήματα. Το τηλεπικοινωνιακό σύστημα της GAZPRO έχει εξελιχθεί σε σύγχρονη βασική μέθοδο κατά τον υπολογισμό εξόδων και είναι πρωτοπόρο στην Ευρώπη με ποσοστό εφαρμογής 85 %.
 • Λεπτομέρειες
  νέο!