ΥΠΕΡ ΠΥΚΝΟΤΕΣ
The power-type ultracapacitor product line gives industrial customers a much wider range of choices to meet their energy storage and power delivery requirements…
The power-type ultracapacitor product line gives industrial customers a much wider range of choices to meet their energy storage and power delivery requirements. The module-packs are specifically engineered to provide cost-effective solutions for UPS, telecommunications, lighter duty industrial electronics applications as well as consumer products. In addition to meeting or exceeding demanding industrial application requirements for both watt-hours of energy storage and watts of power delivery per kilogram, all of these products will perform reliably for more than five hundred-thousand discharge-recharge cycles. The proprietary architecture and material science on which max products are based enable continued leadership in controlling costs, flexibility in product offerings and allow application specific performance tailoring.
Λεπτομέρειες
νέο!
 
 

POWER SAVER <ΗΛΕΚΤΡΗΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ>
Το powersaver είναι μία καινούργια συσκευή , η οποία με την χρήση της τεχνολογίας πετυχαίνει την μείωση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Ανάλογα με το είδος της ηλεκτρικής παροχής που έχετε υπάρχει και η κατάλληλη συσκευή.

Με απλά λόγια η αρχή λειτουργίας της συσκευής μας βασίζεται στην διόρθωση του ηλεκτρικού ρεύματος. Το ηλεκτρικό ρεύμα όταν φύγει από το σταθμό παραγωγής έχει μία συγκεκριμένη “μορφή” η οποία όμως μέχρι να φτάσει στο χώρο μας λόγω των καλωδίων ,των μετασχηματιστών ,των υπο- σταθμών και γενικά τα διάφορα εμπόδια που συναντά στο δρόμο του αλλοιώνεται. Το αποτέλεσμα αυτής της αλλοίωσης είναι οι συσκεύες που έχουμε να χρειάζονται περισσότερο φορτίο απο το αλλοιωμένο ρεύμα για να λειτουργήσουν κανονικά.Ο μετρητής του ηλεκτρικού ρεύματος όμως δεν μετράει το τι ρεύμα γράφουν οτι καταναλώνουν οι συσκεύες στα ταμπελάκια που έχουν πάνω τους,αλλά το τι πρα- γματικά καταναλώνουν με αποτέλεσμα να πληρώνουμε παραπάνω χρήματα στο λογαριασμό του ηλεκτρικού. Αυτό που κάνουν η συσκευές μας είναι μόλις τοποθετηθούν στο χώρο σας να ενισχύουν και να διορθώνουν το ρεύμα στην αρχική μορφή του όπως όταν έφυγε από το εργοστάσιο παραγωγής. Το αποτέλεσμα είναι αφού το ρεύμα δεν είναι πλέον αλλοιωμένο οι συσκεύες να καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα για την λειτουργία τους και όχι παραπάνω λόγω της αλλοίωσης,ο μετρητής του ηλεκτρικού μετράει λιγότερο ρεύμα και επομένως πληρώνουμε και εμείς λιγότερο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος. Η απόδοση που μπορεί να φτάσει η συσκευή και η κατανάλωση που μπορεί να μειωσει με αυτή τη μέθοδο φτάνει σε ενα ποσοστο της τάξης του 30 τοίς εκατό. Αν κάνουμε έναν απλό υπολογισμό θα δούμε ότι μία επιχείρηση που πληρώνει 800 ευρώ λογαριασμό το δίμηνο τοποθετόντας την συσκευή μας και έχοντας μία μείωση την καταναλωσης 20 τοίς εκατό,έχει μία μείωση στο λογαριασμό του ηλεκτρικού 160 ευρώ κάθε δίμηνο,δηλαδή μέσα σε δύο λογαριασμούς έχει κάνει απόσβεση της συσκευής και αν λάβουμε υπόψη ότι η διάρκεια απόδοσης της συσκευής είναι περίπου οκτώ χρόνια πόσα χρήματα θα κερδίσει στο άμεσο μέλλον. οφέλη Συστηματική εξοικονόμηση ενέργειας Αμεση χρηματική οικονομία Μείωση λογαριασμών ρεύματος μέχρι και 45% Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ηλεκτρικών συσκευών σας Λιγότερη παραγωγή θερμότητας σε συσκευές με αποτέλεσμα την αύξηση του ορίου ζωής τους Αριστη επένδυση των χρημάτων σας απο την στιγμή που με το που το βάζετε στην πρίζα, κάνετε απόσβεση. Φιλικό προς το περιβάλλον Μειώνει τις άσκοπες σπατάλες ενέργειας με το να τις εκμεταλευεται Ευκολο στην χρήση, χωρίς έξοδα συντήρησης Σταθεροποιεί το ηλεκτρικό ρεύμα Προστασία απο βραχυκυκλώματα Βελτιώνει τον παράγοντα ισχύος των ηλεκτρικών συσκευών Γερμανικής τεχνολογίας Το προϊόν συνοδεύεται με δίμηνη γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας, δηλαδή σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι , παίρνετε τα χρήματά σας πίσω, εγγυημένα!

Λεπτομέρειες
νέο!
 
 

Φωτισμός LED ταινία LED & ΔΡΟΜΩΝ
Λεπτομέρειες