Κερδίστε χρήματα και χρόνο χρησιμοποιώντας τους έξυπνους θερμοστάτες της ICY!

Clever thermostat -εξυπνος θερμοστάτηςΗ εταιρεία μας σε συνεργασία με την Ολλανδική εταιρεία ICY (http://www.icy.nl/en), παρέχει
αποκλειστικά
στην Ελλάδα, τη Κύπρο και την Αλβανία προηγμένα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, με τα οποία είναι δυνατός ο έλεγχος, η ρύθμιση και ο προγραμματισμός της θερμοκρασίας απομακρυσμένα, μέσω internet, ή ακόμα και με την αποστολή ενός απλού SMS!

Εγκαθιστούμε απλά, χωρίς πολλά “μερεμέτια” μια μονάδα με την οποία μπορείτε να ελέγχετε από τον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο τη θερμοκρασία του χώρου και να ενεργοποιείτε την θέρμανση/ψύξη πριν φτάσετε στο χώρο! Επίσης μπορείτε να ελέγξετε περισσότερες συσκευές όπως ανιχνευτές καπνού, κλειδαριές πόρτας κτλ.

Ειδικά για τις ξενοδοχειακές μονάδες, είναι δυνατός ο έλεγχος όλων των παραμέτρων μέσω ενός ολοκληρωμένου διαδυκιακού συστήματος, που επιτρέπει ανά πάσα στιγμή τη μέτρηση και ρύθμιση της θερμοκρασίας, τον έλεγχο των κλειδαριών κα άλλων παραμέτρων με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση σημαντικών πόρων καθώς και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση εγκατάστασης για το σπίτι ή την επιχείρησή σας!