Μέτρηση και υπολογισμός της κατανάλωσης θερμότητας και νερού: Μήπως θέλετε να έχετε κατά το δυνατόν λιγότερο κόπο με αυτές τις δουλειές;
Μία καλή ιδέα, με την οποία μπορείτε μόνο να κερδίσετε.
Αυξήστε την αποτελεσματικότητα του ακινήτου σας.Με την Tech διαθέτετε το σωστό σύντροφο – με μεγαλύτερο σέρβις, τεχνολογία του μέλλοντος και πολύτιμες συμπληρωματικές προσφορές.
Σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συσκευών και υπηρεσιών, με το οποίο θα αποκτάτε συμπληρωματικές αξίες, που σημαίνουν για εσάς οικονομικό κέρδος.
Υπηρεσίες ενέργειας σημαίνει για εσάς:
Συσκευές ακριβείας για τη μέτρηση και τον καταλογισμό εξόδων και συγχρόνως και πρωτοπόρες συσκευές για τον καταλογισμό δαπανών μέσω ενός τηλεπικοινωνιακού συστήματος: Δηλαδή κάνετε χρήση ενός συστήματος, που είναι δοκιμασμένο στη Γερμανία και σ΄ όλη την Ευρώπη. Ανώτατη ποιότητα και ακρίβεια και τέλειο σέρβις κατά τη μέτρηση και το υπολογισμό εξόδων: Είμαστε για εσάς δίπλα στο ακίνητό σας και σάς προσφέρουμε επιπλέον ένα σέρβις online με εξοικονόμηση χρόνου.
Ο σύντροφός σας για την έξυπνη εξοικονόμηση ενέργειας: Tech σημαίνει αποτελεσματικό μάνατζμεντ στον τομέα της κατανάλωσης ενέργειας.

HONEYWELL
Διάφορα προιόντα για αυτοματισμούς
Λεπτομέρειες
 
 

TECHEM ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΙΤΕΣ & ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ..
ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Λεπτομέρειες
νέο!
 
 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ RVP 53 140/109 SIEMENS
ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
 
 

SIEMENS ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤEΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Λεπτομέρειες