Αυτονομία στη θέρμανση με ασύρματη θερμιδομέτρηση. 

αυτονομία-θερμιδομετρηση-gazpro

Πλεονεκτήματα – Χαρακτηριστικά Αυτονομίας με θερμιδομέτρηση

  • Χωρίς υδραυλικές και ηλεκτρικές παρμβάσεις στο σύστημα θέρμανσής σας.
  • Δίκαιη κατανομή.
  • Ασύρματη θερμιδομέτρηση.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας έως 35%.
  • Εύκολα και γρήγορα.
  • Με μικρό κόστος εγκατάστασης.
  • Μηδενικό κόστος συντήρησης.
  • Ακριβής και αξιόπιστη μέτρηση κατανάλωσης.

Σύστημα θερμιδομέτρησης Gazpro – Energymanager

banner_1_2-copy-133x300Σε κάθε ένα θερμαντικό σώμα (καλοριφέρ) τοποθετείται ο ηλεκτρονικός μετρητής – κατανεμητής, ο οποίος καταγράφει την κατανάλωση θερμαντικού σώματος σε σχέση με την συνολική κατανάλωση.

Η ανάγνωση των μετρήσεων γίνεται ασύρματα! Κάθε μετρητής προστατεύεται με ειδική σφραγίδα ασφαλείας που αποτρέπει την αφαίρεσή του από το θερμαντικό σώμα (καλοριφέρ).

Σε κάθε θερμαντικό σώμα (καλοριφέρ) ο επάνω απλός χειροκίνητος διακόπτης αντικαθίσταται από έναν θερμοστατικό διακόπτη ο οποίος μπορεί να ανοίγει και να κλείνει το θερμαντικό σώμα και να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου.

Επειδή τα δωμάτια δεν χρησιμοποιούνται το ίδιο, μπορεί κανείς να κάνει οικονομία στην κατανάλωσή του σε σημαντικό βαθμό, με απλό γύρισμα του θερμοστατικού διακόπτη και ελάττωση της θερμοκρασίας του χώρου.

Κατά κανόνα ισχύει : Ένας βαθμός λιγότερος στη θερμοκρασία δωματίου αντιστοιχεί σε 6 % λιγότερη κατανάλωση !

Στο λεβητοστάσιο μεταξύ του σωλήνα προσαγωγής και επιστροφής τοποθετείται μια βαλβίδα σταθερής διαφορικής πίεσης για την προστασία του κυκλώματος από υδραυλική υπερπίεση.

Ηλεκτρονικός Ασύρματος Κατανεμητής (απαραίτητος εξοπλισμός).

556_sontex_gazpro
Μετράει το ποσό θερμότητας που εκπέμπεται από κάθε θερμαντικό σώμα. Δυνατότητα κατανομής δαπανών ανά δωμάτιο και ανά θερμαντικό σώμα. Κάθε μετρητής προστατεύεται με ειδική σφραγίδα ασφαλείας, που αποτρέπει την αφαίρεσή του απο το θερμαντικό σώμα. Η λειτουργία του στηρίζεται στην καταγραφή διπλού αισθητηρίου, ενώ έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης συνολικής μετρήσης και ενδείξεων προηγούμενων μηνών. Τεχνικές πληροφορίες κατανεμητή SONTEX 556 (pdf)

Διακόπτης και θερμοστατική κεφαλή θερμαντικού σώματος (απαραίτητος εξοπλισμός).

OventropUNI_XH
Διακόπτης και θερμοστατική κεφαλή θερμαντικού σώματος για ανεξάρτηση ρύθμιση θερμοκρασίας χώρου και αυτονομία ανά θερμαντικό σώμα. Επειδή τα δωμάτια δεν χρησιμοποιούνται το ίδιο, μπορεί να κάνει οικονομία στην κατανάλωση του καυσίμου σε σημαντικό βαθμό. Ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία που επιθυμείτε.Τεχνικές πληροφορίες θερμοστατικών κεφαλών OVENTROP (pdf)

Συλλέκτης δεδομένων και modem σύνδεση με ιστοσελίδα (προτεινόμενος εξοπλισμός).

646-sontex-gazpro
Μέσω της μονάδας συλλογής δεδομένων που τοποθετείται σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίες, μπορoύμε να γνωρίζουμε την κατανάλωση κάθε σώματος και κάθε διαμερίσματος για να πραγματοποιούμε  την κατανομή της δαπάνης.  Τεχνικές πληροφορίες SONTEX 646 (pdf)

Εγκατάσταση κυκλοφορητή inverter (προτεινόμενος εξοπλισμός).

inverter-pump-150x150
Προτείνουμε την αντικατάσταση του κυκλοφορητή θέρμανσης με τον αντίστοιχο κυκλοφορητή inverter. Οι κυκλοφορητές inverter έχουν τη δυνατότητα να αυξομειώνουν την λειτουργία τους, με βάση τη ζήτηση θέρμανσης στην πολυκατοικία. Με την αυτόματη ρύθμιση των στροφών, έχουμε σαν αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία του συστήματος, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουμε σημαντική εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύστημα Αντιστάθμισης (προτεινόμενος εξοπλισμός).

antistathmisi-150x119
Για την οικονομικότερη λειτουργία του συστήματος θέρμανσης και τη μείωση ρύπων προς το περιβάλλον, προτείνουμε την τοποθέτηση ελεγκτή αντιστάθμισης θέρμανσης.Με τη βοήθεια εξωτερικού αισθητηρίου ανιχνεύει διαρκώς τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και μέσω εξελιγμένου αλγορίθμου υπολογίζει τη βέλτιστη θερμοκρασία προσαγωγής.Ταυτόχρονα το ενσωματωμένο ψηφιακό ρολόι επιτρέπει τον καθορισμό χρονοπεριόδων σε κάθε μία από τις οποίες μπορεί να επιλεγεί διαφορετικός τρόπος λειτουργίας, διαφορετική θερμοκρασία χώρων, λειτουργία σε κανονική ή οικονομική θερμοκρασία.

energymanager_theme1-300x187Η εταιρεία μας καινοτομεί στον τομέα της μέτρησης των ενδείξεων των θερμιδομετρητών και της κατανομής δαπανών. Με την τοποθέτηση ειδικού εξοπλισμού σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, πραγματοποιείται αυτόματη καταγραφή των ενδείξεων των κατανεμητών και έκδοση της κατανομής της δαπάνης καυσίμου χωρίς επίσκεψη στο χώρο της πολυκατοικίας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEOS