Επισκευή σωληνώσεωνnuflow επισκευή σωληνώσεων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει έργα κατασκευής, ελέγχου, αποκατάστασης και συντήρησης δικτύων αποχέτευσης και υδρορροών με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Πέρα απο την κλασική επισκευή των δικτύων με αντικατάσταση των σωληνώσεων, η εταιρία μας διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία NuFlow που επιτρέπει την αποκατάσταση της αποχέτευσης σε ελάχιστο χρόνο χωρίς σκάψιμο, σπάσιμο και σκόνες. Η μέθοδος αποκατάστασης σωληνώσεων NuFlow έχει εφαρμογή σε οικιακά, βιομηχανικά δίκτυα καθώς και σε ναυτιλιακές εγκαταστάσεις με μικρό χρόνο αποκατάστασης και εγγυημένο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως έλεγχο με ρομποτική κάμερα, καθαρισμός σωληνώσεων με  υψηλή πίεση καθώς και ειδικά πιστοποιημένα υλικά και αποκατάσταση σωληνώσεων με εποξειδικές ρητίνες (epoxy) για να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα με τον πιο σίγουρο και οικονομικό τρόπο. Για να μην ανησυχείτε για σπασμένους, ραγισμένους, σκουριασμένους ή φραγμένους σωλήνες και πάλι.

Αποκατάσταση δικτύων αποχέτευσης

Το δίκτυο αποχέτευσης ενός κτιρίου μεταφέρει όλα τα λύματα που δημιουργούνται καθημερινά κατά τη χρήση του, στο κεντρικό δίκτυο υπονόμων της περιοχής.

Με απλά λόγια, είναι οι σωλήνες που περνάει το νερό που δεν είναι πόσιμο, και “πετιέται” στον νιπτήρα, στην τουαλέτα, στην μπανιέρα, παρασύροντας τα λύματα μέχρι τον υπόνομο ή το βόθρο. Οι σωλήνες της αποχέτευσης δε λειτουργούν υπό πίεση αλλά έχουν ελεύθερη ροή.

Αν κάποιος σωλήνας αποχέτευσης βουλώσει τότε μπορεί να αναδύεται δυσοσμία από τα σιφώνια ή να έχουμε υπερχειλίσεις σε λεκάνες και νιπτήρες.

Το δίκτυο σωληνώσεων αποχέτευσης πρέπει να συντηρείται προληπτικά με πιεστικό μηχάνημα σε τακτά διαστήματα ανάλογα με τη χρήση του οριζοντίου και καθέτου δικτύου αποχέτευσης απορροής ομβρίων και σιφωνίων. Η συντήρηση πρέπει να περιλαμβάνει τον εσωτερικό έλεγχο και την συντήρηση της εξωτερικής αποχέτευσης (καθαρισμός ριζών και χωμάτων) αλλά και την επισκευή και επιδιόρθωση στα σημεία που χρειάζονται συχνό έλεγχο, όπως είναι ο νιπτήρας, το καζανάκι και η λεκάνη, ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη καθαριότητα και υγιεινή του χώρου.

σωλήνας-ρίζες

Σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη αλλαγής των σωληνώσεων αποχέτευσης, είναι μια εργασία δύσκολη που θα πρέπει να γίνεται από έμπειρα εξειδικευμένα συνεργεία. Τις περισσότερες φορές οι σωλήνες της αποχέτευσης βρίσκονται κάτω από κήπους ή αυλές και χρειάζεται σκάψιμο για να προσεγγιστούν.

Σε περίπτωση προβλήματος γίνεται εσωτερικός έλεγχος με ειδική διαγνωστική κάμερα, ώστε να προσδιοριστεί καλύτερα το πρόβλημα και να αντιμετωπιστεί είτε με καθαρισμό – απόφραξη με πιεστικό νερού ή με αντικατάσταση του σωλήνα της αποχέτευσης που παρουσιάζει πρόβλημα.

Η αντικατάσταση των παλαιών σωληνώσεων αποχέτευσης, μπορεί να γίνει είτε με την παραδοσιακή μέθοδο της αποξήλωσης και επανατοποθέτησης, είτε με την επαναστατική μέθοδο επισκευής σωληνώσεων χωρίς σκάψιμο NuFlow.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Η μοναδική τεχνολογία επιδιόρθωσης σωληνώσεων NU FLOW  NF_Logo_Greece

Η επαναστατική τεχνολογία NU FLOW, δοκιμασμένη για 40 χρόνια στην Ιαπωνία και περισσότερα από 25 χρόνια στις Η.Π.Α., και με πληθώρα εγκαταστάσεων σε όλο τον κόσμο, ήρθε πλέον και στην Ελλάδα. Η μοναδική, πατενταρισμένη τεχνολογία, στηρίζεται στην εσωτερική εποξική επένδυση ή εσωτερική ανακατασκευή των σωληνώσεων, χωρίς να απαιτείται σκάψιμο και αποξήλωση των παλαιών σωλήνων. Η επένδυση έχει εκτιμώμενο χρόνο ζωής 100 χρόνια! Η τεχνολογία Nu Flow βρίσκει εφαρμογή σε σωληνώσεις μεταφοράς υγρών και αερίων διατομής Φ65mm έως 1000mm (blueline) καθώς και σε μικρότερες διατομές 12 – 300mm (redline) για εφαρμογή σε δίκτυα νερού. Ενδεικτική εφαρμογή σε δίκτυα:

 • Αποχέτευσης και υδρορροών
 • Φυσικού αερίου
 • Πυρόσβεσης
 • Ειδικών εφαρμογών

και εφαρμόζεται ανεξαρτήτως υλικού σε όλους τους σωλήνες. Η διαδικασία αποκατάστασης σωληνώσεων με την επί τόπου επισκευή ακόμα και κομμένου σωλήνα, δίχως σκάψιμο και γκρεμίσματα, είναι ένα από τα πιο ευέλικτα συστήματα επισκευής στον κόσμο. Μπορούμε να επισκευάσουμε κάθε είδους σωλήνων με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση, συμπεριλαμβανομένων των PVC, πήλινων, αμιάντων, γαλβανισμένων χάλυβδινων, χυτοσιδηρών, χάλκινων, fiberglass και από σκυρόδεμα και HDPE με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σχεδόν κάθε σωλήνας οποιουδήποτε σχήματος μπορεί να αποκατασταθεί από εμάς στην Nuflow, συμπεριλαμβανομένων κάθετων ή οριζόντιων, τετραγωνικών, ορθογωνικών ή στρογγυλών διατομών σωλήνα, γωνίες 90 μοιρών, διακλαδώσεις κ.α. Μπορούμε να αποκαταστήσουμε κάθε είδους σωλήνα, με όποιο συνδυασμό διάμετρου ή μήκους. Η διαδικασία Nuflow της επί τόπου αποκατάστασης, είναι το πιο ευέλικτο σύστημα επιδιόρθωσης παγκοσμίως.

nf_blueline_2

Πώς λειτουργεί το σύστημα Nuflow;

 • Πριν κάθε εργασία ελέγχεται η κατάσταση της αποχέτευση και ερευνάται το εσωτερικό της. Χρησιμοποιούμε μια ειδική κάμερα σωλήνα για να προσδιορίσουμε και να εντοπίσουμε  την αιτία του προβλήματος. Η σωλήνωση στη συνέχεια καθαρίζεται χρησιμοποιώντας υψηλής πίεσης νερό καθώς και άλλα πιο εξειδικευμένα εργαλεία εαν είναι απαραίτητο. Όταν η απόφραξη υποχωρήσει ο σωλήνας είναι έτοιμο για την εσωτερική επίστρωση με εποξειδικό υλικό.
 • Η επένδυση μας είναι κατασκευασμένη από ειδικό συνθετικό ύφασμα που είναι εμποτισμένο με ειδικά σχεδιασμένη εποξειδική ρητίνη η οποία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στερεοποιείται σε ένα ενιαίο και πολύ ανθεκτικό υλικό, με το οποίο μπορούμε να  επισκευάσουμε ακόμα και σωληνώσεις από τις οποίες λείπουν κομμάτια. Έτσι, ακόμα και  σε χρονικό πλαίσιο μερικών ωρών και με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση και ταλαιπωρία, μπορούμε να αποκαταστήσουμε βλάβες για τις οποίες μπορεί να χρειαζόταν μέρες , ίσως και εβδομάδες για να αποκατασταθούν με τον παραδοσιακό τρόπο.
 • Η κάθε επένδυση της σειράς Blueline , κατασκευάζεται ειδικά για το μέγεθος και την διάμετρο της σωλήνωσης σας. Έπειτα εισάγεται στη σωλήνωση και τοποθετείται με την βοήθεια της κάμερας του σωλήνα, φουσκώνεται με ένα ειδικό εργαλείο , αναγκάζοντας έτσι την επένδυση να λάβει το σχήμα του σωλήνα και να επικαλύψει όποια κενά , ρωγμές ή όποια άλλα προβληματικά σημεία του σωλήνα. Μετά από κάποιο διάστημα το οποίο χρειάζεται για να στερεοποιηθεί η ρητίνη, το ειδικό μηχάνημα που ανάγκασε την επένδυση να πάρει το σχήμα της σωλήνας αφαιρείται,ολοκληρώνοντας έτσι την όλη διαδικασία και καταστεί την σωλήνωση άμεσα έτοιμη για χρήση.

Πιστοποιήσεις

IAPMO – International Association of Plumbing and Mechanical Officials
ASTM – American Society for Testing and Materials
NSF International-The Public Health and Safety Company.
Nu Flow #2000 Pipe Lining.
Εποξική εσωτερική επένδυση: Εσωτερική ανακατασκευαστική επένδυση:
nuflow-before-and-after1nuflow-before-and-after2 before-after2before-after1
H τεχνολογία NU FLOW έχει βρει εφαρμογή σε:

 • Ξενοδοχεία
 • Πανεπιστήμια – Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Βιομηχανίες – Εργοστάσια
 • Πλοία
 • Εμπορικά κτήρια
 • Κατοικίες
 • Πολυόροφα κτήρια
 • Κρατικά κτήρια
 • Κεντρικά δημόσια δίκτυα

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο
τηλέφωνο: 210 988 16 16Print

www.nuflowtech.com

Κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων

Υδραυλικός, υδραυλική εγκατάσταση - εργασίες - επισκευές ολο το 24ωρο - Παλαιό Φάληρο

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, επισκευή, ανακαίνιση του υδραυλικού σας δικτύου. Δίκτυο ύδρευσης, δίκτυο θέρμανσης ή αποχέτευση με τις ποιο σύγχρονες προδιαγραφές για ασφαλής και ξένοιαστη εγκατάσταση.

Επισκευή – ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων – αποχετεύσεις

H Gazpro πρωτοπορεί, με τεχνολογίες αιχμής αποκαθιστά υδραυλικά δίκτυα σε ύδρευση, αποχέτευση επαναφέροντας τα στην αρχική τους κατάσταση. Ο χημικός καθαρισμός εκτός απο δίκτυα μπορεί να επαναφέρει πλακοειδής εναλλάκτες και οποιαδήποτε άλλη διάταξη λειτουργεί με ροή νερού. Με την τεχνολογία Nuflow RED αποκαθίστανται δίκτυα νερού σε μεγάλες εγκαταστάσεις μήκους μερικών χιλιομέτρων σε λίγες ημέρες. Ενώ με το Nuflow BLUE αποκαθιστούμε σπασμένες αποχετεύσεις σε μία ημέρα χωρίς σκάψιμο!

Αποφράξεις αποχετεύσεων – Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

καθαρισμός αποχέτευσης, αποφράξεις επισκευές αποχετεύσεων

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών – Αποφράξεις αποχετεύσεων

Η εταιρεία μας έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμού αποχετευτικών αγωγών και μεταφοράς λυμάτων. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και διασφαλίζουμε την ΕΓΓΥΗΣΗ των εργασιών μας, με ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ και ταχύτατους χρόνους εξυπηρέτησης.
Τα συνεργεία μας διαθέτουν την εκπαίδευση, τον εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά που εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά των εργασιών μας.
Εξυπηρετούμε περιοχές σε όλη την Αττική.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 210 9881616  όλο το 24ώρο!

Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές της εταιρείας μας :

 • Καθαρισμός αποχετεύσεων με πιεστικό ανά τρίμηνο
  (ετήσιο κόστος του πακέτου με πιεστικό νεροβολής – αφορά στον καθαρισμό του οριζόντιου δικτύου και την 24ωρη κάλυψη χωρίς επιπλέον επιβάρυνση)
 • Έλεγχος αποχετεύσεων με κάμερα και καταγραφή σε DVD & καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό νεροβολής
 • Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης & καθαρισμός με πιεστικό

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος αποφράξεων*

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΚΟΣΤΟΣ
Αποφράξεις λεκανών
Αποφράξεις νιπτήρων
Αποφράξεις μπανιέρων
Αποφράξεις σιφονιών
Αποφράξεις νεροχυτών
Αποφράξεις υδρορροών
Αποφράξεις καθετής τουαλετών
Αποφράξεις καθετής κουζινών
Αποφράξεις καθετής υδρορροών
Αποφράξεις κεντρικών φρεατίων απο: 80.00€
απο 80,00 €
Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από: 15.00€
απο 15,00 €
Έλεγχος με έγχρωμη κάμερα υψηλής ανάλυσης και εγγραφή σε dvd
απο 150,00 €

* Οι τιμές που αφορούν κεντρικές αποφράξεις είναι για πολυκατοικίες έως 25 διαμερίσματα – Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Αποφράξεις - Apofraxeis αποχετεύσεων

Διάγνωση προβλημάτων σε αγωγούς με κάμερα

Διαρροή στην αποχέτευση ή φραγμένες σωληνώσεις; Η NUFLOW διαθέτει διαγνωστική κάμερα που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη, σπάσιμο ή φράξιμο του αγωγού. Κατάλληλη για έλεγχο σε υδρορροές και αποχετεύσεις.
Φράξιμο του αγωγού προκύπτει συνήθως από κακοτεχνίες, ρίζες κοντινού δέντρου που εισχωρούν στους αγωγούς, από ιζήματα λυμάτων κ.α. Όλα αυτά τα προβλήματα στις σωληνώσεις, συχνά δημιουργούν φραγμούς στη διέλευση των λυμάτων, με αποτέλεσμα την αναστροφή τους, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι χώροι εγκατάστασης τους, ακόμα και να δημιουργούνται σπασίματα σωληνώσεων από όπου διαφεύγουν τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον χώρο σας.
Τα εκπαιδευμένα συνεργεία της εταιρίας μας, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας κάμερα εσωτερικής ενδοσκόπησης σωληνώσεων , βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, και σας προτείνει την κατάλληλη λύση αποκατάστασης , και την πιο συμφέρουσα. Αυτή μπορεί να είναι είτε η εσωτερική επένδυση της σωλήνας με την τεχνολογία Nuflow, είτε η μέθοδος του σκαψίματος και της αντικατάστασης στο συγκεκριμένο σημείο, γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα.
Ο εσωτερικός έλεγχος του δικτύου σωληνώσεων καταγράφεται αν ζητηθεί και σε DVD για να γίνεται αντιληπτό από τον εγκαταστάτη που θα το επισκευάσει, αλλά και από εσάς, το σημείο όπου υπάρχει το πρόβλημα ώστε να σκιαγραφηθεί σωστά η αποκατάσταση.

Kamera_apoxeteusis intispec-pipe

Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής: Αποφράξεις αγωγών και αποχετεύσεων & επισκευές – κατασκευές αγωγών.

 •  Αποφράξεις
  (αποφράξεις φρεατίων, όμβριων, απόφραξη σιφόνι μπάνιου, λεκάνης, νεροχύτης κ.α.)
 • Καθαρισμοί Αγωγών
  (καθαρισμός φρεατίων από ρίζες, λίπη, τσιμέντα, καθαρισμός αποχετευτικών δικτύων και σωληνώσεων)
 • Έλεγχος Αποχέτευσης με Κάμερα
  (έλεγχος των σωληνώσεων και του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα υψηλής ευκρίνειας για τυχόν διαρροή η σπάσιμο των σωληνώσεων)
 • Επισκευές – Κατασκευές Αγωγών
  (επισκευές σπασμένων-καθισμένων αγωγών και κατασκευές εκ νέου αποχετευτικού δικτύου, επίσης αναλαμβάνουμε τη σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου με το δίκτυο πόλης)
 • Εγκατάσταση – Service Αντλιών
  (εγκατάσταση αντλιών και συντήρηση αυτών)
 • Αντλήσεις
  (αντλήσεις υδάτων-αντλήσεις ακαθάρτων)

Καθώς και στις επισκευές – κατασκευές αποχετευτικού δικτύου με στόχο την οριστική λύση του προβλήματος σας και όχι τη προσωρινή!

Καθαρισμός δικτύων

Χημικός καθαρισμός δικτύων – Kamco power flushing.

Αναλαμβάνουμε τον μηχανικό ή χημικό καθαρισμό (power – flushing) των δικτύων σας και την απομάκρυνση σκουριάς, αλάτων, βακτηρίων και λοιπών επικαθίσεων με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα.

Ο καθαρισμός του δικτύου στις εγκαταστάσεις ψύξης, θέρμανσης, παραγωγής ατμού εξασφαλίζει την λειτουργία της εγκατάστασης με υψηλό βαθμό απόδοσης. Αποτρέπει την εμφάνιση προβλημάτων που σχετίζονται με την ροή των δικτύων όπως διαρροές, σπασίματα και υπερθέρμανση βασικών στοιχείων για την λειτουργία της εγκατάστασης.
Ενδεικτικά στοιχεία μιας εγκατάστασης που μπορεί να επηρεάζονται απο άλατα και επικαθίσεις, είναι οι εναλλάκτες, οι σερπαντίνες εναλλαγής

θερμότητας, οι κυκλοφορητές καθώς και όλα τα μηχανικά μέρη όπως οι βάνες αλλά και τα φίλτρα μιας εγκατάστασης.

Ο καθαρισμός του δικτύου σας το προστατεύει απο τον χρόνο και την φθορά και σας εξασφαλίζει την οικονομική και απροβλημάτιστη λειτουργία του.
Στα παλαιά δίκτυα ύδρευσης ή εγκαταλειμμένες κατοικίες ο χημικός καθαρισμός είναι επιβεβλημένος για την εξασφάλιση της υγιεινής προμήθειας του νερού χρήσης, απαλλάσσοντας το δίκτυο απο βακτήρια, μικροσωματίδια, ρύπους και άλλους επιβλαβείς οργανισμούς που μπορεί να καταλήξουν στο ποτήρι σας.

Στα δίκτυα ατμού ακόμη κι αν γίνεται χημική κατεργασία του νερού, υπάρχουν πάντα συγκεντρώσεις απο άλατα όπως είναι ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρος, χαλκός, αλουμίνιο, πυρίτιο,αλλά και (σε μικρότερο βαθμό) λάσπη και λάδια. Ο χημικός καθαρισμός απομακρύνει τις επικαθίσεις αυτές απο τα τοιχώματα του δικτύου και τους εναλλάκτες και αποκαθιστά την απόδοση του λέβητα εξοικονομεί σημαντικά ποσά σε καύσιμο.

Ξενοδοχεία Νοσοκομεία
Royal, Caravel, Intercontinental, HILTON, Μεγάλη Βρεταννία, Sofitel, King George II, Metropolitan, Zafolia, Astir Palace, Imperial, Fresh, Ηριδανός, Μάρμαρα, Life Gallery, Cape Sounio Κλινική ΡΕΑ, Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου,  Ερρίκος Ντυνάν,  METROPOLITAN, Κέντρο αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ΠΓΝ Δυτικής Αττικής, ΥΓΕΙΑ, Αγιοι Ανάργυροι, Ιατρικό Κέντρο Π.Φαλήρου
Ολυμπιακές και αθλητικές εγκαταστάσεις Κτήρια γραφείων – Μέγαρα – Εμπορικά και Εκθεσιακά κέντρα
Προπονητικό κέντρο ΑΕΚ, Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ, Ολυμπιακό Χωριό, Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης, Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο, Ολυμπιακό Κέντρο Σκοποβολής, International Broadcasting Center (IBC), Αντισφαίρισης και Ρυθμικής Γυμναστικής, Main Press Center (MPC), Κτήριο Οργανωτικής Επιτροπής ΑΘΗΝΑ 2004, Κτήριο Οργανωτικής Επιτροπής,  ΑΘΗΝΑ 2004, Κτήριο Οργανωτικής Επιτροπής ΑΘΗΝΑ 2004, Στάδιο Καραϊσκάκη Μουσείο Βικτώρια, Κέντρο ελέγχου και συντήρησης Αττικής Οδού, Εμπορικό κέντρο “ΑΡΗΝΗ”, Κτήριο ΙΩΛΚΟΣ, Pasal Route – Athens Heart, Εμπορικό Κέντρο “Shop & Trade”, Cosmopolis, Προεδρικό Μέγαρο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Εθνική Ασφαλιστική, Κτήριο ΔΟΛ, Κτήριο ΟΤΕ, INTRACOM, INTRASOFT, Κτίριο ΟΠΑΠ Περιστέρι, BSB Νεα Φιλαδέλφια, The Mall Athens, HELEXPO, Athens Metropolis EXPO, Golden Hall, Factory Outlet, Κτήριο Μετοχικού Ταμείου Στρατού, Ster Cinemas Ιλιον, Village Cinemas Ρεντη, Praktiker Μεταμόρφωση, Γραφεία Βαρουξάκη, Καταστήματα παιχνιδιών JUMBO

 

Catering – Εστιατόρια – Αλυσίδες ταχείας Εστίασης Βιομηχανικικές εγκαταστάσεις – Τεχνικές βάσεις – Κέντρα Logistics
Olympic Catering, McDonalds, Pitta Pan, Haagen Dazs, Pizza Fun, Αίγλη Ζαππείου, Haagen Dazs, Flo Cafe, Goodys, Applebees MEDIASTROM, Αμαξοστάσιο ΗΛΠΑΠ, DEMO Φαρμακοβιομηχανία, Philip Morris Παπαστράτος, Olympic Cargo, Olympic Airways Hangar, Olympic Airways Homebase, Olympic Airways Ground Support Equipment Service Station, Μπισκότα Παπαδοπούλου
Supermarket Ερευνητικά κέντρα – Πανεπιστήμια
ΑΒ Βασιλόπουλος, Carrefour, LIDL, Βερόπουλος, Σκλαβενίτης, Μετρό Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.)
Νοσοκομεία Σιδηρόδρομοι – Οδικά Έργα – Έργα υποδομών – Αεροδρόμια
Κλινική ΡΕΑ, Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου,  Ερρίκος Ντυνάν,  METROPOLITAN, Κέντρο αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ΠΓΝ Δυτικής Αττικής, ΥΓΕΙΑ, Αγιοι Ανάργυροι, Ιατρικό Κέντρο Π.Φαλήρου Ικόνιο γέφυρα (ΕΡΓΟΣΕ), Γέφυρες Ολυμπίας Οδού, ΣΕΑ Ευαγγελισμού,  Μετρό Αθηνών,  Προαστιακός Σιδηρόδρόμος, Αττική Οδός, Οδικά Εργα Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, Αποχέτευση Δελφών, Πλατεία Ομονοίας, Πλατεία Συντάγματος, Πλατεία Βασ. Γεωργίου, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Βιολογικός Καθαρισμός Ψυττάλειας
Catering – Εστιατόρια – Αλυσίδες ταχείας Εστίασης Ερευνητικά κέντρα – Πανεπιστήμια
Olympic Catering, McDonalds, Pitta Pan, Haagen Dazs, Pizza Fun, Αίγλη Ζαππείου, Haagen Dazs, Flo Cafe, Goodys, Applebees Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.)
Βιομηχανικικές εγκαταστάσεις – Τεχνικές βάσεις – Κέντρα Logistics Σιδηρόδρομοι – Οδικά Έργα – Έργα υποδομών – Αεροδρόμια
MEDIASTROM, Αμαξοστάσιο ΗΛΠΑΠ, DEMO Φαρμακοβιομηχανία, Philip Morris Παπαστράτος, Olympic Cargo, Olympic Airways Hangar, Olympic Airways Homebase, Olympic Airways Ground Support Equipment Service Station, Μπισκότα Παπαδοπούλου Ικόνιο γέφυρα (ΕΡΓΟΣΕ), Γέφυρες Ολυμπίας Οδού, ΣΕΑ Ευαγγελισμού,  Μετρό Αθηνών,  Προαστιακός Σιδηρόδρόμος, Αττική Οδός, Οδικά Εργα Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, Αποχέτευση Δελφών, Πλατεία Ομονοίας, Πλατεία Συντάγματος, Πλατεία Βασ. Γεωργίου, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Βιολογικός Καθαρισμός Ψυττάλειας

Οι μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο εμπιστεύονται την τεχνολογία Nuflow