ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΙ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

BOILER : Χρησιμοποιούμε ανοξείδωτο χάλυβα εισαγωγής – τύπου 316 L – αντιμαγνητικό , πάχους έως και 2 mm. Οι συγκολλήσεις γίνονται ρομποτικά με χρήση αερίου argon σε αδρανές περιβάλλον . H μόνωση του boiler γίνεται με σύγχρονο αυτόματο μηχάνημα ανάμιξης πολυουρεθάνης ελαχιστοποιώντας τις απώλειες.

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ : Eίναι επιλεκτικής επιφανείας τύπου blue selective – με απορροφητικότητα 0,94 . Η απόδοση του είναι εξαιρετική – ακόμη και τις μέρες με χαμηλότερη ηλιοφάνεια .Η μόνωση του είναι 4 cm πάχους υαλοβάμβακα και το τζάμι είναι ειδικό πρισματοειδές – για καλύτερη απορρόφηση ακτίνων του ηλίου και αθραυστο ( securit ) . O υδροσκελετος είναι χάλκινος με διάμετρο Φ 22 τα 2 κολλεκτερ και Φ 10 οι κάθετες σωλήνες – για γρήγορη λειτουργία και μεγάλη ταχύτητα του κλειστού κυκλώματος. Προσφέρεται και σε κάθετο τύπο συλλέκτη προκειμένου να πιάνει λιγότερο πλάτος .


ΑΝΤΙΠΑΓΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
Στο κλειστό κύκλωμα χρησιμοποιούμε ειδικό αντιτοξικό-αντιψυκτικό-ηλιοθερμικο υγρό που εγγυάται την ασφάλεια του συστήματος σε κάθε κλίμα.

GLASS ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Πλήρες σύστημα ηλιακού θερμοσίφωνα glass
Περιλαμβάνει boiler GLASS με ανοδική προστασία , συλλέκτη χάλκινο ( απλό η επιλεκτικό ) τζάμι 4 mm securit, βάση στήριξης γαλβανιζέ , βραχυκυκλώματα σύνδεσης του boiler με τον συλλέκτη , Ηλιοθερμικο-αντιτοξικό αντιψυκτικό υγρό , βαλβίδες ασφάλειας και κλειστού κυκλώματος , βίδες για μοντάρισμα βάσης , ουπα & στριφώνια για στήριξη βάσης σε ταράτσα .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ