Κατάλληλες για χρήση σε λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου και πετρελαίου

Συστήματα ομοκεντρικών και διπλών σωλήνων απαγωγής καυσαερίων απο πλαστικό (PPH) για λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου ή πετρελαίου για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Πλήρης γκάμα που περιλαμβάνει συστήματα εύκαμπτων και άκαμπτων καπνοδόχων για λέβητες υψηλής απόδοσης – συμπυκνωμάτων με μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων απο στηρίγματα, ενώσεις και καπέλα, μέχρι ηχοπαγίδες και συστήματα σύνδεσης πολλαπλών παράλληλων καυστήρων (cascade).

Όλα τα εξαρτήματα διαθέτουν διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας CE

 

fig2016-chimney-systems

 

πιστοποιημένα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα κατάλληλες για χρήση σε λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου και πετρελαίου

Η συλλογή καμινάδων της Fig περιλαμβάνει συστήματα ομοκεντρικών και διπλών σωλήνων απαγωγής καυσαερίων απο πλαστικό (PPH) για λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου ή πετρελαίου για εσωτερική και εξωτερική χρήση δίνοντας λύση σε παλιές και νέες εγκαταστάσεις.  Η πλήρης γκάμα καπναγωγών της FIG περιλαμβάνει συστήματα πλαστικών εύκαμπτων και άκαμπτων καπνοδόχων για λέβητες υψηλής απόδοσης – συμπυκνωμάτων με μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων απο στηρίγματα, ενώσεις και καπέλα, μέχρι ηχοπαγίδες και συστήματα σύνδεσης πολλαπλών παράλληλων καυστήρων (cascade). Επίσης διαθέτει και καμινάδες διπλού τοιχώματος, πλαστικές εσωτερικά (PP) και μεταλλικές εξωτερικά ιδανικές για νέες εγκαταστάσεις άφθαρτες στον χρόνο και την ακτινοβολία του ήλιου.

Όλα τα εξαρτήματα της FIG πιστοποιούνται με CE και διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους και διάρκεια ζωής.

Κατάλογος_2016