ithodaalderoplogo

Στη σελίδα μας μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα πιο σύγχρονα και προηγμένα ενεργειακά προϊόντα των Ολλανδικών εταιρειών Itho & Daalderop , όπως λέβητες αερίου συμπύκνωσης, ηλιακά συστήματα, συστήματα παροχής ζεστού νερού χρήσης.

Σχετικά με την εταιρεία

daalderoop-vision

Ο Όμιλος Tree House προέκυψε από τη συνεργασία μεταξύ των δύο κορυφαίων ολλανδικών εταιρειών στην αγορά των συστημάτων του κλίματος: την Itho και την Daalderop. Με καινοτόμα προϊόντα και οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να επιτύχουν τον απόλυτο συνδυασμό της αειφορίας και της άνεσης. Προϊόντα που συνδυάζονται με τις έννοιες και τα συστήματα και ως εκ τούτου προσφέρουν περισσότερη προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας. Η συνεργασία στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης εξασφαλίζει ότι το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων επεκτείνεται συχνά, τόσο για νέα κτήρια όσο και για κτήρια που ανακαινίζονται, καθώς και ότι ο χρόνος των προϊόντων στην αγορά μειώνεται.

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία Itho (η οποία ιδρύθηκε το 1919) έχει εδραιωθεί ως ένας αξιόπιστος και φημισμένος προμηθευτής συστημάτων εξαερισμού για το σπίτι, για απορροφητήρες και εξοπλισμό για κεντρική θέρμανση και ζεστό νερό. Η Itho έχει προταθεί πέντε φορές για το βραβείο VSK (βραβείο καινοτομίας για την αγορά της εγκατάστασης), και κέρδισε τρεις φορές. Η παραγωγή των συστημάτων εξαερισμού, θέρμανσης και εξοπλισμού ζεστού νερού γίνεται στο εργοστάσιο στο Etten-Leur.

Η εταιρεία Daalderop (η οποία ιδρύθηκε το 1880) ήταν ηγέτης της αγοράς της Ολλανδίας στον τομέα του εξοπλισμού ζεστού νερού εδώ και πολλά χρόνια. Όλα τα προϊόντα έχουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης. Τα τελευταία 15 χρόνια το εύρος της Daalderop έχει επεκταθεί με καινοτόμο εξοπλισμό θέρμανσης και ζεστού νερού στις βρύσες. Στην έκθεση VSK η Daalderop το 2010 κέρδισε το βραβείο. Όλα τα προϊόντα αναπτύσσονται και παράγονται στο εργοστάσιο Tiel.

Στον Όμιλο Tree House θέλουμε να επεκτείνουμε τον ορίζοντά μας, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια θυγατρική εταιρεία στη Burton στο Trent στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο αριθμός των ξένων θυγατρικών θα αυξηθεί σημαντικά κατά τα επόμενα χρόνια.

Ο Όμιλος Tree House απασχολεί περίπου 350 εργαζόμενους.

daalderoop-profile

Ο Όμιλος Tree House προσπαθεί ανά πάσα στιγμή να προσφέρει στους ανθρώπους ένα ευχάριστο περιβάλλον διαβίωσης και εργασίας με καινοτόμες λύσεις στα συστήματα κλιματισμού. Παρέχει λύσεις για θερμοκρασία, για καθαρό αέρα και ζεστό νερό στο οικιακό περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποι και το περιβάλλον πάνε αρμονικά μαζί. Θέλουμε ένα πιο άνετο και πιο υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης, αλλά την ίδια στιγμή, στόχος μας είναι η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ο απώτερος στόχος του Ομίλου Tree House είναι να κάνει το κλίμα των κατοικιών ουδέτερο.

Για να επιτευχθεί αυτό:
– έχει επικεντρωθεί στην καινοτομία
– θέλειε να αναπτύσσεται με έναν βιώσιμο τρόπο
– στοχεύει στην εθνική (ολλανδική) αγορά αλλά και στις διεθνείς
– συνεργάζεται με επιστημονικά ιδρύματα και άλλους επαγγελματίες

Τίποτε δεν ακούγεται τόσο λογικό όσο ότι «Τα προϊόντα μας έχουν καλή ποιότητα”. Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό σπάνια υποστηρίζεται από τα γεγονότα. Είναι προφανές ότι η ποιότητα είναι κάτι περισσότερο από το να κολλήσεις ένα αυτοκόλλητο “πέρασε”. Ξεκινά με την πλήρη υιοθέτηση της ιδέας της ποιότητα σε ολόκληρη την αλυσίδα. Απότο σχεδιασμό μέχρι την τελική εξυπηρέτηση, ακόμη και μετά την πώληση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλα αρχίζουν με το όραμα και την αποστολή μας, στην οποία οι λέξεις της διατήρησης της ενέργειας, της αειφορίας, του περιβάλλοντος, της άνεσης, της υγείας και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το πάθος κυριαρχούν. Αυτό το τελευταίο αναφέρεται, βέβαια, στους ανθρώπους εντός του οργανισμού μας . Το τελικό προϊόν πρέπει να πληρεί τις λοιπές προϋποθέσεις που υλοποιούνται μέσω:

– της έξυπνης σχεδίασης
– της επιλογή των καλύτερων ποιοτικά στοιχείων
– της συνεχής δειγματοληψίας κατά την διάρκεια της παραγωγής
– της παραγωγή σύμφωνα με την ζήτηση
– της συνέλευσης με ποσοστό 100% της τελικής επιθεώρησης
– της προσαρμοσμένης στο project συσκευασίας
– της πλήρης συμμόρφωσης της συσκευής στις επιθυμίες του τελικού χρήστη

Καταφέρνοντας αυτά το να φτάσουμε τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και πιστοποιήσεις είναι μόνο μια λογική συνέπεια. Είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας τα οποία είναι όλα χαρακτηρισμένα ως «Dutch-made”. Τα εργοστάσια μας είναι η επιτομή της αποτελεσματικότητας που επιτρέπουν, εντός ορισμένων ορίων, να επιτευχθούν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στα προϊόντα για τις ξένες αγορές.
Γνωρίστε μας και εμείς θα σας δείξουμε!

Προϊόντα

Η Itho Daalderop είναι η μόνη επιλογή πάροχου για πλήρη συστήματα εσωτερικού κλίματος. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ό, τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα υγιές, άνετο, οικονομικά αποδοτικό και βιώσιμο κλίμα τόσο σε νέα όσο και σε ανακαινισμένα σπίτια.

Η γκάμα των προϊόντων αποτελείται από μοναδικές λύσεις για τον εξαερισμό και την ανάκτηση θερμότητας, την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και θέρμανση (συμπεριλαμβανομένων των θερμικών ηλιακών συστημάτων), την πηγή θέρμανσης του εδάφους και τα συστήματα ψύξης. Όλα αυτά τα προϊόντα καλύπτουν ή υπερκαλύπτουν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις. Έτσι, δεν έχει σημασία το επίπεδο ενεργειακής απόδοσης που έχετε ως στόχο, καθώς θα βρείτε μια ολοκληρωμένη λύση από την Itho Daalderop.

elektroboiler30
Elektroboiler mono
Elektroboiler 30/50/80/120/150 Litres Mono.

elektroboiler80
Elektroboiler duo
Elektroboiler 30/50/80/120/150 litres Duo.

preheater_drainback
Preheater drainback system
Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς την ανάγκη για περίπλοκα στοιχεία ελέγχου.

 

solior
Solior
Πρωτοπορικός σχεδιασμός ηλιακού θερμοσίφωνα χαμηλού προφίλ.

 

 

aquachef
Itho Aquachef
Άμεσα βραστό και ζεστό νερό στη βρύση της κουζίνας σας.