Η DRU ξεκίνησε το 1754 στην Ολλανδία, παράγοντας πολυάριθμα προϊόντα από χυτοσίδηρο. Όταν το φυσικό αέριο ανακαλύφθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 60, η DRU μεταπήδησε στην παραγωγή λεβήτων αερίου και θερμοσιφώνων. Η DRU είναι πλέον μια από τις παλαιότερες βιομηχανικές εταιρείες στις Κάτω Χώρες.

Η DRU σήμερα είναι μια σύγχρονη εταιρεία που συνεχίζει να ειδικεύεται στην παραγωγή συσκευών θέρμανσης αερίου. Είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός συστημάτων καυσαερίων και επίτοιχων θερμοσιφώνων στην Ευρώπη και παράγει επίσης σόμπες και τζάκια ξύλου και αερίων καυσίμων.

Η DRU έχει γραφεία σε 3 χώρες και ένα δίκτυο αντιπροσώπων που καλύπτει όλη την Ευρώπη.

Τζάκια Αερίου από την DRU

Ο τέλειος συνδυασμός στυλ, λειτουργίας και αξιοπιστίας!
Κάθε τζάκι φυσικού αερίου ή προπανίου της DRU δημιουργεί μία ιδανική εμπειρία ζεστασιάς, ατμόσφαιρας και άνεσης.

Τα τζάκια αερίου φέρνουν ζεστασιά και ατμόσφαιρα θαλπωρής στο σαλόνι σας, κάνοντας σας να νιώσετε άνετα “σαν στο σπίτι σας”. Η φωτιά αερίου είναι ασφαλής, καθαρή και απλή. Με τα τζάκια από φυσικό αέριο, ποτέ δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξύλα για να δημιουργήσετε μια ζεστή φωτιά και να θερμάνετε το σπίτι σας αποτελεσματικά και ευχάριστα.

Τα τζάκια αερίου της DRU διατίθενται σε όλους τους τύπους, στυλ και μοντέλα. Η τελευταία γενιά τζακιών φυσικού αερίου έχει υψηλή απόδοση θερμότητας και είναι φιλική προς το περιβάλλον και εύκολη στη λειτουργία. Εξερευνήστε τις επιλογές και ανακαλύψτε το τζάκι που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας.