ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ ΝΕΡΟΥ NEWTON : Η λύση για τα άλατα!

Απαλλαχθείτε από τα άλατα με την τοποθέτηση του αυθεντικού αποσκληρυντή Newton… με Ευρωπαϊκή πατέντα, πιστοποίηση και αποτέλεσμα.

Ο αποσκληρυντής νερού Newton εγκαθίσταται εύκολα από εσάς (δεν χρειάζεται ειδικό εγκαταστάτη) και διασπάει τα άλατα χάρη στην μοναδική τεχνολογία του. Δεν περιέχει πρόσθετα, είναι φιλικός προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και διαρκεί για μια ζωή!

Δεν χρειάζεται ηλεκτρική παροχή και συντήρηση. Βοηθάει στην προστασία των πλυντηρίων, των λεβητών, των εναλλακτών και των σωληνώσεων και εξοικονομεί ενέργεια, απορρυπαντικό και μαλακτικό, ενώ παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών σας.

Πολύ χαμηλό κόστος – άμεση απόσβεση.

 

 

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η μοναδική τεχνολογία του Newton φέρνει επανάσταση στην αντιμετώπιση των αλάτων. Διασπάει τα συστατικά που δημιουργούν τα άλατα, προστατεύοντας έτσι τις συσκευές σας από τον σχηματισμό αλάτων, με εύκολο και οικολογικό τρόπο. Το μοναδικό εξάρτημα Newton δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο, μέσα από το οποίο περνάει το νερό. Το νερό δεν υποβάλλεται σε χημικές αλλαγές, τα ιόντα που δημιουργούν τα άλατα θρυμματίζονται και έτσι καθίσταται αδύνατη η δημιουργία αλάτων. Χωρίς την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ή χημικών ενώσεων, το Newton σας απαλλάσσει από τα άλατα μια για πάντα!

τεχνολογία αποσκληρυντή Newton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το Newton είναι κατάλληλο για κάθε οικιακή, επαγγελματική ή βιομηχανική συσκευή όπως στούντιο φωτογραφίας, οδοντιατρεία, βιομηχανίες τροφίμων, κ.τ.λ.

Ο μαγνητικός αποσκληρυντής Newton μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε κάθε εναλλάκτη, λέβητα, πλυντήριο, καφετιέρα και κάθε άλλη οικιακή συσκευή που χρησιμοποιεί νερό και επηρεάζεται από τον σχηματισμό αλάτων. Προστατέυει από την διάβρωση, βοηθάει στην καλύτερη εναλλαγή θερμότητας και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και απορρυπαντικών.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εγκατάσταση του αποσκληρυντή Newton σε μία οικιακή συσκευή είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε το Newton στη βάνα παροχής νερού και να ενώσετε σε αυτό την είσοδο του νερού της συσκευής. Για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και σύμφωνα με την συνολική παροχή νερού, οι αποσκληρυντές Newton συνδέονται σε συστοιχία με τα ειδικά πλαίσια σύνδεσης που διατίθονται.

 

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗ NEWTON ;

Με την εγκατάσταση του αποσκληρυντή Newton σε ένα πλυντήριο θα κερδίσετε μείωση έως:

100 % στη χρήση προϊόντων για τα άλατα

Η εγκατάσταση του Newton σας εξασφαλίζει την αντιμετώπιση του σχηματισμού αλάτων και έτσι δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζετε κάποιο χημικό προϊόν για την προστασία της συσκευής σας από τα άλατα, προσφέροντάς σας έτσι σημαντικό οικονομικό όφελος.

80 % στα έξοδα αποκατάστασης βλαβών

Με το Newton θα λύσετε πολλά προβλήματα στην συσκευή σας, όπως διάβρωση στις σωληνώσεις και στον κάδο, φθορές στην αντίσταση ή οξείδωση. Θα αποφύγετε την επίσκεψη τεχνικών για έλεγχο και το κόστος των ανταλλακτικών εξαρτημάτων.

70 % στη χρήση μαλακτικού

Το νερό χωρίς άλατα είναι πιο φιλικό προς τα ρούχα κάνοντάς τα πιο μαλακά και πιο εύκολα στο σιδέρωμα, με αποτέλεσμα να χρειάζεστε μικρότερη ποσότητα μαλακτικού.

40 % ηλεκτρική ενέργεια

Σημαντική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας καθώς η ηλεκτρική αντίσταση της συσκευής σας θα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση χωρίς άλατα και διάβρωση. Με τον τρόπο αυτό θα επιτυγχάνεται γρηγορότερη και οικονομικότερη εναλλαγή θερμότητας ανάμεσα στην αντίσταση και το νερό.

35 % στη χρήση απορρυπαντικού

Η δράση του Newton τροποποιεί, με φυσικό τρόπο, τα στοιχεία αραγωνίτη, που είναι υπεύθυνα για το άσχημο αποτέλεσμα στο πλύσιμο των ρούχων και μας αναγκάζει να χρησιμοποιούμε περισσότερο απορρυπαντικό. Με τη εγκατάσταση του Newton θα μειώσετε σημαντικά την απαιτούμενη ποσότητα απορρυπαντικού σε κάθε πλύση, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ρούχων και πιο ζωντανά χρώματα.