Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας

εγκατάσταση αντλίας θερμότητας Gazpro

Οι Αντλίες Θερμότητας αποτελούν το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης – ψύξης. Ξεχάστε το πετρέλαιο, τις ξυλόσομπες, τα τζάκια, τα pellets και λύσεις που παραπέμπουν στο… παρελθόν!
Υποκαθιστώντας τη συμβατική πηγή θέρμανσης, που χρησιμοποιείτε,
με αντλία θερμότητας νέας γενιάς, εξοικονομείτε μεγάλο μέρος της ετήσιας δαπάνης θέρμανσης !

Γιατί να επιλέξω αντλία θερμότητας σε μία νέα εγκατάσταση; 

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ έως 80%
  • Απλή εγκατάσταση και συντήρηση
  • Άνεση όλο το χρόνο: Θέρμανση, Ψύξη και Ζεστό νερό χρήσης
  • Αθόρυβη λειτουργία
Δείτε τις προσφορές εγκατάστασης

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρηματοδότηση

Το πρόγραμμα “εξοικονόμηση κατ’ οίκον” παρέχει κίνητρα στους πολίτες για να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού τους αλλάζοντας κουφώματα, λέβητες, θερμομόνωση, ηλιακό θερμοσίφωνα κ.ά., λαμβάνοντας επιχορήγηση.

Η αντικατάσταση του λέβητα πετρελαίου με αντλίες θερμότητας προσθέτει αξία στο ακίνητό σας.

Για την υπαγωγή στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρηματοδοτηθούν από την Τράπεζα με τη διαμεσολάβηση της εταιρείας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα ενεργά προγράμματα επιδότησης/χρηματοδότησης στα οποία μπορείτε να ενταχθείτε.

Επίσης η GAZPRO δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να εξοφλήσουν με 30% προκαταβολή μετρητοίς και το υπόλοιπο με πιστωτική κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις.

Καλέστε μας στο 2109881616 η επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, για περισσότερες πληροφορίες.

HITACHI
Αντλίες θερμότητας ABB Hitachi Yutaki S
GREE VERSATI
Αντλίες θερμότητας Gree Versati
LG THERMA V
Αντλίες θερμότητας LG Therma V
ARISTON
Αντλίες θερμότητας Ariston
DAIKIN
Αντλίες θερμότητας Daikin
SAMSUNG
αντλία θερμότητας samsung

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις αντλίες θερμότητας:

Η αντλία θερμότητας είναι ένα σύστημα θέρμανσης που μεταφέρει το χειμώνα τις θερμίδες από μια ψυχρή πηγή, δηλαδή τον εξωτερικό αέρα, σε μια θερμή περιοχή, δηλαδή το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού.
Αυτή η διαδικασία γίνεται χωρίς καμία καύση.
Η βασική ιδιότητα λοιπόν αυτής της «μηχανής» είναι ότι μεταφέρει θερμότητα. Η ποσότητα ενέργειας που μεταφέρει είναι 2,5 έως 3,5 φορές περισσότερη από την ποσότητα ενέργειας που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της μεταφοράς αυτής.
Η ενέργεια που παραλαμβάνει η αντλία θερμότητας από τον εξωτερικό αέρα είναι επομένως ΔΩΡΕΑΝ.
Βεβαίως μπορούν να θερμάνουν κτίρια όλων των μεγεθών, σε τέλειο επίπεδο άνεσης, αντικαθιστώντας πλήρως τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης. Από ένα διαμέρισμα μέχρι έναν ουρανοξύστη, οι αντλίες θερμότητας είναι το ίδιο αποτελεσματικές και οικονομικές.
Υπάρχουν ειδικά μοντέλα για την αντικατάσταση λέβητα πετρελαίου ή φυσικού αερίου και πολλοί ιδιώτες ή επαγγελματίες πλέον προχωρούν στην αντικατάσταση για να μειώσουν τα υπέρογκα έξοδα θέρμανσης (συνέπεια των υψηλών τιμών πετρελαίου). Σε σπίτια και κτίρια με ήδη εγκατεστημένο καλοριφέρ, με υποδαπέδιο σύστημα ή με τοπικές τερματικές μονάδες (fan coils) αποτελούν την ιδανική λύση για δραστική μείωση στα έξοδα θέρμανσης, προσφέροντας παράλληλα και δροσισμό. Η οικονομία στην κατανάλωση κυμαίνεται ανάμεσα σε 68% και 80%! Οι σύγχρονες αντλίες θερμότητας μπορούν να λειτουργούν ακόμη και με εξωτερική θερμοκρασία που φθάνει έως και τους -20°C οπότε δεν χρειάζεται ούτε καν σαν βοηθητικό το πετρέλαιο.
Οι περισσότεροι τύποι αντλίων θερμότητας σήμερα έχουν σχεδιασθεί για να παράγουν και ζεστό νερό χρήσης, προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων (υποκατάσταση και του θερμοσίφωνα).
Γιατί μπορούν να ρυθμίζονται και να παρέχουν νερό χαμηλότερης θερμοκρασίας όπως απαιτείται στα υποδαπέδια συστήματα, μειώνοντας ακόμα περισσότερο την κατανάλωση και αυξάνοντας την απόδοση. Οι συμβατικοί λέβητες πετρελαίου είναι σχεδόν ακατάλληλοι για το υποδαπέδιο σύστημα αφού απο κατασκευής πρέπει να δουλεύουν σε υψηλές θερμοκρασίες άνω των 60°C.
Βεβαίως μπορείτε, καθώς οι αντλίες θερμότητας παράγουν θερμό νερό μέχρι και 60 °C (ή ακόμα και 80 °C) και λειτουργούν με εξωτερική θερμοκρασία που φθάνει έως και τους -20 °C, οπότε δεν χρειάζεται ούτε καν σαν βοηθητικό το πετρέλαιο.
Ναι, το ίδιο μηχάνημα παράγει και ψύξη το καλοκαίρι αρκεί να υπάρχει εγκατάσταση fan coils (τερματικές μονάδες). Σε αυτή την περίπτωση έχουμε θέρμανση το χειμώνα, ψύξη το καλοκαίρι και ζεστό νερό χρήσης, το ιδανικό σύστημα κλιματισμού δηλαδή.
Βεβαίως και μπορείτε, αφού γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο σύστημα και την εγκατάσταση.
Ναι, μπορούν να λειτουργήσουν για παραγωγή ζεστού νερού και μάλιστα με μεγάλη οικονομία, ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία 40°C και άνω.
Οι σύγχρονες αντλίες θερμότητας είναι τελείως αθόρυβες και το ίδιο συμβαίνει και με τα fan coils, εφόσον χρησιμοποιηθούν αντί για σώματα καλοριφέρ ή ενδοδαπέδια θέρμανση.
Η αντλία θερμότητας καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο σε κάποιο εξωτερικό σημείο του κτιρίου, του κήπου ή της ταράτσας. Δεν επηρεάζει καθόλου το εσωτερικό του σπιτιού.
Η πραγματική εξοικονόμηση χρημάτων για θέρμανση, σε σχέση με το πετρέλαιο, είναι της τάξης του 68-80%. Με αυτά τα δεδομένα, η απόσβεση του κόστους εγκατάστασης είναι της τάξης των 3 ετών και στη συνέχεια το σύνολο του οικονομικού οφέλους (68-80% των εξόδων θέρμανσης) παραμένει στην τσέπη μας.